Zebra stol

kr 499

Har du lyst til å skille deg ut i mengden? Da er kanskje vår Zebra stol noe for deg! Dette er en Ride-On Carry-On stol med sebrastriper, og de fleste småbarn elsker å trille rundt i denne. Som alle våre stoler, så passer den selvfølgelig alle trillekofferter og er i samme gode kvalitet som alltid!

På lager

Beskrivelse

Ride-On Carry-On gjør reisen med barn langt mindre slitsom. Spesielt på store flyplasser, der det er langt å gå, kan det være tungvint å få med seg både små unger og håndbagasjen. Ofte har man dårlig tid, og samtidig som man stresser skal man finne frem til gaten og holde styr på billetter og pass. Med Ride-On Carry-On gjør du reisen mye enklere for både deg og barnet. Seteløsningen festes enkelt på alle typer trillekofferter. Der vil barnet sitte trygt og godt, mens dere triller dere av gårde fra innsjekk til gate. For barnet blir det en spennende måte å reise på, mens for foreldrene blir det enkelt og oversiktlig. Ride-On Carry-On tar meget liten plass og kan slås sammen når den er festet på kofferten. Det gjør at dere raskt og enkelt kommer dere gjennom passkontrollen og sikkerhetskontrollen. Denne versjonen kommer med retro-grønn finish som er oppfriskende og matcher alle fargevarianter av kofferter.

Gjør reisen behagelig for deg og barnet!

Ride-On Carry-On er laget i solide materialer som tåler en trøkk. Setet og stolryggen er enkel å holde ren, noe som er en klar fordel når man har med småbarn å gjøre! Med enkle grep, fester du Ride-On Carry-On på alle typer trillekofferter. Seteløsningen har justerbare remmer og klips som gjør dette meget enkelt. Når barnet sitter i setet, sitter det trygt og godt uten fare for å falle ut. Dermed sparer du deg for både bekymringer og tid når du reiser med minsten. Spesielt flyplasser kan være uoversiktlige med mange folk, noe som gjør at barn ofte kommer bort fra foreldrene. Med Ride-On Carry-On slipper du å tenke på dette, samtidig som du gjør alt enklere for dere begge. Til spising og lek har seteløsningen et eget praktisk klappbord, og barnet har i tillegg gode armlener. Det er lettvint å både plassere, samt ta barnet ut av setet når du har behov for det. Selve setet kan klappes sammen når du for eksempel skal gjennom sikkerhetskontroller. Det tar da minimalt med plass på kofferten, og kan sitte festet på denne under hele reisen. Dette gjelder også om bord i både fly og tog. Du gir deg selv og barnet ditt den beste ferieopplevelsen, ved å redusere stress og usikkerhet. Til dette passer en Ride-On Carry-On perfekt!