Betalingsmetoder

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler på Rideoncarryon.no, og derfor har vi flere
betalingsmuligheter slik at du som kunde kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

Klarna Checkout

Med Klarna Checkout kan du velge mellom faktura, delbetaling, betalingsutsettelse eller kortbetaling. Klarna er en velkjent betalingsformidler i hele Europa, og det er sikkert og trygt å bruke dem.

Kortbetaling

Vi samarbeider med Paymill, og gjennom dem kan du betale med Visa, MasterCard og American Express. Du som kunde merker ikke noe til dette da du ikke trenger å forlate våre nettsider for å gjennomføre din betaling med betalingskort.

PayPal

PayPal er en velkjent og sikker e-lommebok (såkalt e-wallet), og vi aksepterer denne betalingsmetoden. Hos PayPal kan du bruke midlene du har på konto der, eller betalingskort som Visa, MasterCard og American Express. Du forlater våre nettsider når du fortar betalingen, deretter blir du videresendt tilbake til våre nettsider.

Rabattkode/gavekort

Rabattkode/gavekort (enten prosentrabatt eller bestemt sum) kan brukes ved handel på Rideoncarryon.no.
Når en handler varer og går til kassen, så vil en kunne angi rabattkode/gavekort der. Rabatten vil da automatisk bli trukket fra den totale summen før bekreftelse av kjøpet.

Våre sider er sikret med SSL (Secure Sockets Layer) som hindrer misbruk. Alle nettsider som er sikre er markert med hengelås-symbol og grønn farge.

NB! I perioder kan noen av betalingsmetodene være deaktiverte pga. av oppgraderinger osv., vi vil da oppfordre deg til å bruke et av de andre alternativene.

Om du har spørsmål vedrørende betalingsmetoder, så er du velkommen til å kontakte oss på [email protected] eller via kontaktsiden.