Svart stol

kr 499

Den svarte Ride-On Carry-On-stolen er vårt mest populære produkt. Det er en enkel og smart stol som kan festes på din trillekoffert slik at barna kan bli med på turen gjennom flyplassen, til hotellet eller langs gaten. Den kan selvfølgelig settes på alle typer trillekofferter!

På lager

Beskrivelse

Ride-On Carry-On er noe så enkelt og smart som en stol som festes på din trillekoffert slik at barna kan bli med på turen gjennom flyplassen, til hotellet eller langs gaten. Slik kommer foreldre og barn seg lettere frem, uten mas, skriking eller stress. Ride-On Carry-On festes enkelt og sitter deretter stødig på kofferten. Selv om tyngden på kofferten naturligvis øker når barnet er med, føles det særdeles enkelt å trille både koffert og småtroll. Det er lettvint å plassere og løfte barnet ut av stolen. Barnet sitter komfortabelt og trygt, både når dere forflytter dere og står i ro. Ride-On Carry-On har flere smarte løsninger som både barn og foreldre vil sette stor pris på. Stolen har et funksjonelt og lekkert design der det er lagt stor vekt på kvalitet. Alle materialer er slitesterke, slik at stolen tåler gjentatt bruk år etter år, samt er enkel å holde ren. Denne versjonen du ser på bildet her kommer i sort utførelse og matcher de aller fleste trillekofferter på markedet.

Genial, enkel og praktisk!

Barna kommer til å elske å sitte rolig og avslappet på denne smarte oppfinnelsen, mens foreldrene navigerer seg gjennom flyplassen, studerer kartet eller kjøper snacks. Ride-On Carry-On festes enkelt og sikkert til din trillekoffert ved hjelp av klips og justerbare remmer, og barnet vil sitte behagelig på stolen gjennom hele turen. Med funksjoner som eget spisebord og lekebord, praktiske armlener og hodestøtte, vil din neste reise med barn gå som en drøm! Ride-On Carry-On er ikke bare rimelig, men den er også veldig funksjonell – den får fint plass mellom flysetene i midtgangen slik at du slipper å bære barnet på turen. Den kan også klappes sammen slik at trillekofferten kan være med i håndbagasjen, uten at du må ta den av. Barna kommer til å elske å kunne sitte hele veien fra flyplass til flysetet. Slik sparer du deg enlekt for stress, og får bedre tid til innsjekking, sikkerhetskontroller og passkontroll på reisen. Hva med å for en gangs skyld kunne gå rolig gjennom Tax Free uten å løpe etter en vill unge som skal ta på alt de kommer over? Ride-On Carry-On hjelper deg med å få en veldig enkel reise med barn neste gang du skal på ferie!