Retro stol

kr 499

Den røde Ride-On-Carry-On-stolen har en retro finish, og med denne i bakhånd gir du deg og barnet ditt de beste forutsetningene for en behagelig og spennende reise! Stolen passer selvfølgelig alle trillekofferter, og kan brukes så snart barnet ditt kan sitte selvstendig!

På lager

Beskrivelse

Ride-On Carry-On er et sete for barn som enkelt festes til trillekofferten din, slik at barna kan sitte på hele veien gjennom flyplassen, langs gaten eller på vei til hotellet. På denne måten vil man komme seg enklere frem når man reiser med barn. Det er enkelt å feste Ride-On Carry-On på kofferten, og den sitter godt og stødig på under hele turen. Man vil nok merke at man har med et barn på trillekofferten, men siden Ride-On Carry-On plasseres bak kofferten balanseres vekten slik at det er overraskende enkelt å trille. Det er også veldig enkelt å både sette barnet inn og ta det ut av stolen igjen. Stolen har også et stilig og funksjonelt design der kvalitet og komfort er vektlagt. Stolen produseres av slitesterkt materiale som gjør den både enkel å holde ren, samtidig som at den vil holde i år etter år. Den røde stolen i retro finish passer utmerket til de aller fleste fargevarianter av kofferter.

Gi barna en behagelig reise!

Barna vil elske å kunne sitte rolig og avslappet i denne behagelige stolen mens foreldrene beveger seg gjennom flyplasser, leter etter riktig vei eller lesser bagasje. Ride-On Carry-On fester du enkelt og trygt til din trillekoffert ved hjelp av justerbare remmer og klips, og barnet vil dermed kunne sitte ubekymret på stolen hele turen igjennom. Når barnet får muligheter til å kunne bruke sitt eget spisebord eller lekebord, ha praktiske armlener og en behagelig hodestøtte, blir løsningen både praktisk og morsom. Samtidig gir deg deg som forelder kontroll på hvor barnet er i enhver situasjon. Store flyplasser kan være uoversiktlige, og det er lett å komme bort fra hverandre i folkemylderet. Den bekymringen slipper du med barnet trygt plassert i en Ride-On Carry-On. Med denne løsningen kommer du deg gjennom både passkontrollen og innsjekkingen uten problem. Stolen legges enkelt sammen og kan sendes gjennom bagasjekontrollen festet på kofferten, uten å måtte tas av. Det beste med ferie er å kunne nyte de nye opplevelsene sammen, uten stress og mas. Med Ride-On Carry-On gir du deg og barnet ditt de beste forutsetningene for en behagelig og spennende reise!