Publisert

Enklere flyreise med Ride-On Carry-On

Rideoncarryon.no

Å reise på ferie skal være hyggelig for både små og store. Dessverre skjer det rett som det er, at starten på turen kanskje ikke blir helt slik en har tenkt. Venting på blant annet flyplassen blir en styrkeprøve i tålmodighet for de store, og kjedelig for de små. Dermed ender man i lange køer med mye bagasje og trette unger på armen. Noen tips kan være til hjelp.

Planlegg flyreisen

Å reise med småbarn krever planlegging. Det er ikke bare klær og annet utstyr som skal pakkes i kofferten, som må planlegges. Måter å holde barna opptatte på, spising og avslapping må også planlegges. Der i blant hvordan en skal løse lang ventetid på flyplassen. Det er køer ved innsjekk, sikkerhetskontrollen og andre steder. Vil man unngå gretne og leie barn bør en del ting være med på turen. Det første en bør tenke på er å pakke smart, og huske litt leker, et lite teppe og kanskje investere i noe smart til reisen – Ride-On Carry-On-stolene kan være en slik investering. En smart innretning for reiser, som sparer små føtter og kan festes på en trillekoffert. Den festes raskt med stropper på kofferten, og i kofferten har en selvsagt alle de tingene barnet kan komme til å trenge på turen. Da har man alt for hånden uansett hva som skulle skje. En stol hvor barnet kan slappe av, eget lite bord for maten og videre. Så er du bakerst i køen av charterturistene da vil dette være løsningen din i stedet for slitne skuldre på grunn av bæring av barnet. La barnet få stolen, og få slappe litt av sammen med favorittleken mens dere venter.

På flyplassen

Når innsjekkingen er over begynner neste kø, og du trenger ikke engang ta barnet ut av stolen. Vipp kofferten og la barnet få hvile mens dere «triller videre». Det geniale med Ride-On Carry-On er at du trenger ikke ta den av kofferten. I sikkerhetskontrollen klapper du lett stolen sammen, og passerer. Når du er inne i terminalen kan det være smart å tenke på å holde barna aktive, da sovner de kanskje på flyturen. Flere flyplasser har egne lekekroker, og der kan barna få røre på seg. Finner du ikke dette, kanskje du kan arrangere en liten runde sisten eller løpe om kapp med småtrollet. Uansett hva du skulle finne på er det moro for de små når foreldrene leker med. Slappe av får man håpe skjer på flyturen. Det er også vanlig at de med barn får gå om bord i flyet først. Benytt denne anledningen til å komme dere på plass før resten av flyet fylles. Du kan trille kofferten med Ride-On Carry-On helt inn i flyet, med barnet på. Når barnet er godt plassert i setet klappes stolen sammen, og kofferten med Ride-On Carry-On plasseres enkelt i bagasjehyllen. Husk bare å ta ut noen ting barnet kan trenge på flyturen før du selv setter deg. Det er ikke like enkelt for de små å holde roen om de er trette, og når flyet letter kan det føles ubehagelig for dem. Det er viktig at du, som foreldre, beholder roen. Uansett om barnet gråter, eller blir veldig urolig ikke stress. Forsøk å avlede barnet med en bok, leke eller sang. Ser barnet at du stresser kan situasjonen fort bli verre. Uansett hva som skjer, eller ikke, er du sikret en atskillig bedre tur med en god planlegging.